Menu

header bg-tsarine-1-kl

Loading

De Tsarine® krijgt graag ruimte en aandacht. Deze diva verdient dan ook een bijzondere plaats in je huis. Een plek waar ze opvalt met haar adembenemende schoonheid. Of dat nu een piëdestal is, een sidetable, de vensterbank of de salontafel, de Tsarine® is altijd een sieraad voor haar omgeving. Zet haar in een klassieke keramieken pot of probeer eens een opvallend modern omhulsel van bijvoorbeeld vlechtwerk. Geef haar de kans zich te spiegelen in het tafelblad, in glas of voor een echte spiegel, dan kun je dubbel van haar oogstrelende kwaliteiten genieten.

tsarine-champagne

Tsarine® Champagne

Wat de orchidee is onder de bloemen, is de champagne onder de wijnen. En wat de Phalaenopsis Tsarine® is onder de orchideeën, is de Tzarina onder de champagnes: zeer exclusief. Net zo zorgvuldig als de Tsarine® wordt opgekweekt, wordt de Tzarina champagne gebotteld.

 

Read more

tsarine-dress-code

Tsarine® Dress Code

‘Geluk wordt niet zo blind toebedeeld als de mensen denken. Sommige mensen zijn gelukkiger dan anderen dankzij hun karakter en door hun gedrag.’ Een uitspraak van de tsarina onder de Russische tsarina’s: Catharina de Grote. Hoe je ook denkt over deze uitspraak, de naam van de orchidee Phalaenopsis Tsarine® is niet toevallig. De grootste Russische tsarina wist wat kwaliteit was.

 

Read more

tsarine-press

Press

De Tsarine® roept veel reacties op, ook in de pers. Lees hoe er in de media over de Tsarine® bericht wordt.

 

Read more