Menu

header bg-tsarine-15-kl

Loading

Meer weten over de Phalaenopsis Grandiflora Sogo Yukidian V3 of over kwekerij Florious) Wilt u afbeeldingen van deze website gebruiken? Er is een speciale media kit beschikbaar. Bel +31(0)174 - 628 61 31 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TsarineE® Keizerin der bloemen

Excluxief concept | Exclusieve fotografie
De Tsarine® -orchidee werd gepresenteerd en gefotografeerd in het prestigieuze Grand-Hotel Du Cap Ferrat. In het verleden was dit het zomerpaleis van het Belgische hof. Dit hotel ligt aan de Franse Côte d'Azur, in Saint-Jean Cap-Ferrat en opereert op het allerhoogste niveau. Hun restaurant "Le Cap", bekroond met een Michelinster, serveert de ganse dag door gastronomische gerechten. Dit hoge niveau streeft Tsarine® ook na, om dezelfde consument te verleiden.

"Lang geleden ontdekte de keizer van China in zijn tuin een beeldschone porseleinachtige bloem, die maanden lang bloeide. De bloem was zo sterk en elegant dat de keizer haar voor zichzelf wilde houden. Maar handelaren namen haar mee langs de zijderoute en de beeldschone edelbloem belandde aan het hof van de Russische tsaar. Deze was diep onder de indruk en doopte haar 'Tsarine®', 'keizerin der bloemen'. Daarna duurde het niet lang meer of Tsarine® veroverde ook de rest van regerend Europa. Italiaanse hertogen, Hollandse regenten, Franse keizers, allen vielen voor de verleidelijke schoonheid van Tsarine®."

De uitstraling van Tsarine® ademt stijl en grandeur. Dat Tsarine® een echte diva is blijkt wel uit de reacties. 'Ze is het middelpunt van het interieur, je kunt haar niet over het hoofd zien. Ze valt op door haar lengte – ze kan tot 100 cm hoog worden -, en vooral door haar magnifieke parelmoerachtige bloemen waar de subtiele oudroze tekening van de achterkant van het bloemblad doorheen schijnt. Het is een parel, een imperiale schoonheid.' Ze heeft een waterval van grote, sierlijke witte bloemen in een mooie natuurlijke boog. De bloemen kunnen tot 14 cm groot worden en bloeien bij goede verzorging tot 8 maanden door. Tsarine® werd ontwikkeld door Florious Orchids. Florious Orchids is een modern potplantenbedrijf, dat ervoor gekozen heeft zich te focussen op één soort product: de grootbloemige Phalaenopsis. De kweker rekent erop dat de Tsarine® lijn na Italië en Frankrijk ook Rusland en de rest van Europa zullen veroveren. Florious Orchids introduceert komend jaar ook het rooskleurige zusje van de Tsarine®.

Download het originele artikel

tsarine-champagne

Tsarine® Champagne

Wat de orchidee is onder de bloemen, is de champagne onder de wijnen. En wat de Phalaenopsis Tsarine® is onder de orchideeën, is de Tzarina onder de champagnes: zeer exclusief. Net zo zorgvuldig als de Tsarine® wordt opgekweekt, wordt de Tzarina champagne gebotteld.

 

Read more

tsarine-dress-code

Tsarine® Dress Code

‘Geluk wordt niet zo blind toebedeeld als de mensen denken. Sommige mensen zijn gelukkiger dan anderen dankzij hun karakter en door hun gedrag.’ Een uitspraak van de tsarina onder de Russische tsarina’s: Catharina de Grote. Hoe je ook denkt over deze uitspraak, de naam van de orchidee Phalaenopsis Tsarine® is niet toevallig. De grootste Russische tsarina wist wat kwaliteit was.

 

Read more

tsarine-press

Press

De Tsarine® roept veel reacties op, ook in de pers. Lees hoe er in de media over de Tsarine® bericht wordt.

 

Read more