Menu

header bg-tsarine-3-kl

Loading
http://www.tsarine.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/tsarine-models-shapes.tsarine-models-shapes-02gk-is-597.pnglink
http://www.tsarine.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/tsarine-models-shapes.tsarine-models-shapes-03gk-is-597.pnglink

«
»
  1. 0
  2. 1

De Tsarine® behoort tot het geslacht van de Phalaenopsis. De oersterke grotebloemige orchidee is verkrijgbaar in verschillende tinten wit en in diverse modellen en vormen: met 1, 2 en 3 bloementrossen en in uiteenlopende vormen zoals een waterval, boog, etc.

Kenmerkend voor de Tsarine® zijn een lange bloeitijd en een waterval aan bloemen. De orchidee kan maar liefst 8 maanden achtereen bloeien!

De Tsarine® kan een hoogte bereiken van 70 tot 100 centimeter. De afmeting van de bloemen varieert van 10-14 centimeter.

tsarine-1-tak
tsarine-2-tak
tsarine-3-tak
tsarine-4-tak
tsarine-1-tak-boog-wit
tsarine-1-tak-boog-paars

tsarine-champagne

Tsarine® Champagne

Wat de orchidee is onder de bloemen, is de champagne onder de wijnen. En wat de Phalaenopsis Tsarine® is onder de orchideeën, is de Tzarina onder de champagnes: zeer exclusief. Net zo zorgvuldig als de Tsarine® wordt opgekweekt, wordt de Tzarina champagne gebotteld.

 

Read more

tsarine-dress-code

Tsarine® Dress Code

‘Geluk wordt niet zo blind toebedeeld als de mensen denken. Sommige mensen zijn gelukkiger dan anderen dankzij hun karakter en door hun gedrag.’ Een uitspraak van de tsarina onder de Russische tsarina’s: Catharina de Grote. Hoe je ook denkt over deze uitspraak, de naam van de orchidee Phalaenopsis Tsarine® is niet toevallig. De grootste Russische tsarina wist wat kwaliteit was.

 

Read more

tsarine-press

Press

De Tsarine® roept veel reacties op, ook in de pers. Lees hoe er in de media over de Tsarine® bericht wordt.

 

Read more