Menu

header bg-tsarine-21-kl

Loading
http://www.tsarine.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/tsarine-schilderijen.schilderijen-tsarine-2gk-is-605.pnglink
http://www.tsarine.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/tsarine-schilderijen.schilderijen-tsarine-3gk-is-605.pnglink

«
»
  1. 0
  2. 1

Lang geleden ontdekte de keizer van China in zijn tuin een maagdelijk witte, verrukkelijk geurende bloem. Zij was zo bijzonder, dat de keizer haar voor zichzelf wilde houden. Maar handelaren namen haar stiekem mee over de zijderoute en de orchidee belandde aan het hof van de Russische tsaar. Diep onder de indruk doopte deze haar 'Tsarine®', 'keizerin der bloemen'. Daarna duurde het niet lang meer of Tsarine® veroverde ook de rest van regerend Europa. Italiaanse hertogen, Hollandse regenten, Franse koningen, allemaal vielen zij voor de verleidelijke schoonheid van Tsarine®.

EN DAN NU HET ECHTE VERHAAL ...

De Phalaenopsis Grandiflora Sogo Yukidian V3 is oorspronkelijk afkomstig uit tropische gebieden in Azië. Het is een bijzonder sterke orchidee. Er zijn vele soorten Phalaenopsis, maar de Grandiflora Sogo Yukidian is een van de weinige soorten met hele grote witte bloemen. Het aantal bloemen varieert van 10 tot 30 per plant. Echt waar!

tsarine-champagne

Tsarine® Champagne

Wat de orchidee is onder de bloemen, is de champagne onder de wijnen. En wat de Phalaenopsis Tsarine® is onder de orchideeën, is de Tzarina onder de champagnes: zeer exclusief. Net zo zorgvuldig als de Tsarine® wordt opgekweekt, wordt de Tzarina champagne gebotteld.

 

Read more

tsarine-dress-code

Tsarine® Dress Code

‘Geluk wordt niet zo blind toebedeeld als de mensen denken. Sommige mensen zijn gelukkiger dan anderen dankzij hun karakter en door hun gedrag.’ Een uitspraak van de tsarina onder de Russische tsarina’s: Catharina de Grote. Hoe je ook denkt over deze uitspraak, de naam van de orchidee Phalaenopsis Tsarine® is niet toevallig. De grootste Russische tsarina wist wat kwaliteit was.

 

Read more

tsarine-press

Press

De Tsarine® roept veel reacties op, ook in de pers. Lees hoe er in de media over de Tsarine® bericht wordt.

 

Read more